Докато папараците си трошаха краката да преследват Ким Кардашиян и бавачката на малката й дъщеричка, Ким и любимият й Кание Уест показаха снимка на двумесечната сладурана Норт.

Двойката отказа да подписва каквито й да било контракти за фотосесии с бебока, въпреки предлаганите тлъсти суми. Не искаме да правим пари от това, заявиха младите родители. Лицето на шоколадовата Норт Уест (Север-Запад) може наистина да умили и най-комерсиалния поглед към темата.

Лицето на Норт показа гордият татко в ток шоуто на тъщата, Крис Дженър. Кание споделил с ТВ-аудиторията колко много се е променил животът му с раждането на детето, а също така как той смята да възпитава сладката госпожица.

На снимката бебето протяга ръка към човека, който го снима, отбелязват от woman.ru. Предполага се, че фотото е направено от член на клана Кардашиян: многолюдната фамилия сигурно не оставя бебока на мира и той пътува от ръце на ръце.

Кание се размекнал пред ТВ-камерите и споделил, че очаква Норт да прилича на майка си. Животът ми има смисъл, откакто съм до Ким, а сега още повече – споделя Уест. Той се чувствал носен от вятъра – без корен и без посока, откакто през 2007-а починала майка му. Сега животът ми е пълен – живея за тях двете, не крие тръпката си Кание Уест.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment