Звездата от ТВ-екраните и светските колонки Ким Кардашиян няма спиране: за пореден път тя разлая кучетата само с едното си появяване на нашумяла изложба.

Почитателите на Марио Тестино зяпали през цялото време с изкривени вратове към Кардашиян, вместо да се наслаждават на изкуството. Майсторка е Ким да привлича вниманието, две думи няма, коментират от topnews.ru . Естествено, номерата на надарената звезда са свързани с телесните й прелести. Тези едри форми едва ли са най-естетичната гледка, но тя не се притеснява да ги показва, появявайки се в провокативни дрехи къде ли не. Модните корифеи не пропускат да я сдъвчат в такива случаи. И макар да съзнава, че прави гафове, Ким не се уморява да експериментира.

Така и този път: съпругата на далеч по-стилния Кание Уест блеснала в светлобежова дълга пола от фино трико и прозрачна бяла блуза от мрежеста материя. Светлите тонове са нещо свежо за светско събитие – но при този размер допълнително уедряват и без това едрите релефи от женския пейзаж. Прилепналата към забележителния задник пола в същото време вълнуващо хармонирала с бюста, изваден на показ през тънката блуза. Че нещата са специално измислени си личало и от това, че Ким била със сутиен в телесен цвят. Така от няколко крачки разстояние се създавало впечатление, че тя си е навлякла блузата на голо.

Към този тоалет младата майка Кардашиян носела златиста чантичка и сандалети в същата гама. Тя случайно правела с ръце движения, които оставяли на публиката да зърне годежния й пръстен. Както вече е известно, Кание Уест е поискал ръката й и сега всички тръпнат в очакване на сватбата.
Каква ли ще е булчинската рокля на Ким Кардашиян?

източник: kliuki.bg

Leave a Comment