Боксьорът Кубрат Пулев се обадил по телефона на Валери Божинов с молба бившата му Николета да престане с нападките си срещу приятелката му Андреа – научаваме от страниците на „България днес”.
Изданието припомня, че Кобрата е приятел с футболиста, но въпреки това му казал да укроти съпругата си, защото фолкпевицата се дразнела от словесните й атаки. Досега двамата спортисти не са вземали присърце драмите на нежните си половинки и дори се смеели на глас на интригите, които дамите заплитали една на друга.


Новоизлюпената тв водеща Николета Лозанова не се сдържа и нападна в предаването си бившата си най-добра приятелка Андреа. Плеймейтката направи първото си интервю с Цветелина Янева и ей, така, между другото, потърси подкрепата й срещу Андреа.

„С Андреа не си говорим, но тя води някаква война с мен. Сигурно й е скучно” – подметна Николета. Цветелина Янева обаче деликатно отхвърли темата и не взе позиция по въпроса.
Според слуховете Николета и Андреа се смразили след като певицата поискала от плеймейтката да се снима в неин клип без пари. „Аз съм казала, че аванта в този живот няма да пусна на никого, камо ли на Андреа” – изпусна нервите си Николета.
Изданието припомня, че преди двете бяха неразделни приятелки и не пропускаха възможност да бръмчат из нощните заведения. Сега обаче отношенията им са повече от хладни.

източник: kliuki.net

Leave a Comment