Спряганата за нова приятелка на Валери Божинов манекенка Моника Валериева е на път да влезе в клиника след скандалите около нея. 23-годишната хубавица е в тежка депресия и от седмици е на хапчета.

Причината за това са скандалите около личността й, както и слуховете за връзката й с Валери Божинов. Мълвата се отразила толкова тежко на брюнетката, че тя се е стопила и изпадала непрекъснато в нервни кризи.

Моника изпаднала в шок след слуховете, че си е правила пластични операции и едва ли не изглеждала като страшилище, преди да се превърне в новата Николета Лозанова. Още по-шокиращи бяха грозните слухове за миналото й, които носеха, че е била платено момиче и открай време излизала с мъже заради пари, пишат от bliasak.bg.

В желанието си да спре спекулациите Моника ограничила контактите си в социалната мрежа, но въпреки това все се намирал някой, който да й разкрие най-новите и най-грозни слухове, които зложелателите й пускат за нея. Манекенката се чувствала толкова зле, че е възможно да потърси психологическа помощ и дори да влезе в клиника.

По всяка вероятност след престоя си там Моника ще замине за чужбина. Моделката горчиво съжалявала за споходилата я „слава“ и си мечтае отново да стане анонимна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment