„Иво, затвори вратата и не троши!“, казва Лили Иванова, докато участва в краткия документален филм „Богини на социализма“, сниман от руската държавна телевизия ОРТ. Този Иво тя представя като свой домашен помощник. Според журналист от телевизията Лили Иванова сама налива масло в огъня и разнася слухове.

„В дома й се появи млад красавец, който тя криеше от камерите. Представи го като домашен помощник“, разказва по време на снимките журналист от медията. Певицата показва дома си, най-скъпите си вещи, както и незабравими истории от професионалния и личния си живот.

„Лили Иванова се прослави в СССР преди почти половин век. Тя беше най-известната естрадна звезда в Източна Европа. Продала е над 10 млн. плочи в СССР“, върви коментар по време на кадрите.

„Най-красива е моята спалня. Немножко безпорядък (б.р. – малко безпорядък). Ето този портрет ми го е направил най-големият български художник Златю Бояджиев през 1971 г. На този съм аз, Кремъл и една ракета. А тук съм гола, въпреки че той не ме е виждал гола, не съм му позирала“, споделя Лили Иванова, показвайки картините в дома си.

„Банята е красива, но не надо (б.р. – не трябва)! Носи се мълва, че съм ужасен човек. Не пуша, никога не съм пушила. Не пия и никога не съм пила в живота си“, казва още певицата.

„Иван Пеев, джаз пианист – той е първата и единствена моя любов. Другите?. А, другите! Те бяха така, между другото“, отговаря на въпрос за мъжете в живота си Лили Иванова.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment