Николета Лозанова и Валери Божинов официално се събраха. Звездната двойка се появи заедно на сватбата на Петко и Яна. Специално за събитието моделката се бе изтупала в бяла дантелена рокля, сякаш и тя ще се омъжва. А Валери заложи на дънки, тъмна риза и пуловер, с който се чувстваше доста уютно.

Появата на двамата предизвика доста въпроси дали се разбират и какво става с отношенията им. Николета само се усмихваше, но Валери не пропусна да намекне, че пак са заедно. Всъщност футболното семейство се превърна в по-голяма атракция и от младоженците.

А на въпроса дали са се събрали Божинов заяви „Защо не?“, с което окончателно сложи край на спекулациите още ли е с жена си.
Двойката прекара вечерта един до друг на масата и бяха неразделни цялата вечер. Малко преди това Валери и Николета пристигнаха поотделно, но общата им поява на сватбата хвърли в пълно недоумение половината гости, пише vsekiden.com.

От партито обаче липсваше един друг много важен гост–Азис. Фолк певецът не се появи, въпреки че е сред най-близките приятели на Петко.
Причините за отсъствието му породиха куп коментари на сватбата. Че е сърдит, че не са го поканили да пее, че се цупи, че няма да е център на внимание и още куп подобни. Най-актуалната клюка обаче гласи, че Василка е сърдита на майтап на Петко, че носи лош късмет, заради раздялата на Валери и Николета. Обиден певецът отказал да стъпи на празненството, въпреки поднесените след това извинения.

източник: kliuki.net

Leave a Comment