Моделката няма намерение просто да се примири с титлата “прелъстена и изоставена”.

Изглежда, че войната между двете моделки – Моника Валериева и Николета Лозанова никога няма да приключи. Двете тъкмо се бяха поукротили и близката дружка на Андреа побърза да наруши “примирието”. Ябълката на раздора за пореден път се оказа футболистът Валери Божинов, който, според слуховете, сложил рога на съпругата си Николета именно с Моника.

Естествено, ритнитопковецът се изметна от постъпката си, заявявайки, че дори не познава Валериева, макар колата му на няколко пъти да е била засичана пред дома й. Изглежда обаче моделката няма никакво намерение да се задоволи с титлата “прелъстена и изоставена” и да преглътне обидата. В личния профил на хубавицата във Фейсбук се появи публикация на статия, уж от нейна приятелка. Заглавието на самата статия е “Азис изневери на Николета”, а коментарът на дружката се оказа повече от многозначителен – “Да беше само той”.

Повече от ясно е, че въпросната дружка се гаври с Николета, намеквайки за изневярата на съпруга й. Друг е въпросът дали инициативата не е на самата Моника, която очевидно няма нищо против публикацията, унижаваща госпожа Божинова, да стои на стената й във Фейсбук, коментират форумци.

Източник:kliuki.net

Leave a Comment