Почитателите на поп – фолк принцесата Мария изпаднаха в ужас, след като звездата публикува последните си снимки. Феновете бяха потресени от състоянието на косата ѝ, която явно съвсем наскоро е станала поле за опити на някой неопитен коафьор.

Певицата е с невероятно странна прическа, която грее във всички нюанси на червено, медено, жълто и кестеняво. Не е ясно дали отрицателният ефект е случаен или умишлено предизвикан, но при всички положения изкара акъла на верните. Освен това от снимките повече от ясно си личи, че космите са зверски изгорени, което неиминуемо ще доведе до механичен косопад.

„Повече от очевидно е, че някой неопитен фризьор си е правил експерименти с косата на Мария. Кичурите се спускат покрай лицето ѝ в някакви странни форми и цветове, истината е, че съвсем не можахме да я познаем. Прилича на неумело разнесена по главата боя, която в крайна сметка е предизвикала тези безобразни разноцветни петна”, коментираха потресени почитатели.

Мнозина допуснаха, че Мария отново прави опит да се изруси. През миналата година тя претърпя доста неуспешна атака за промяна в цвета на косата си, след като се изсветли. Тогавашният ѝ вид предизвика подобна на сегашната реакция и всички бяха, меко казано, ужасени. Сега хората се молят на певицата да не прави нищо повече по себе си, защото я харесват такава, каквато е.

източник: skandalno.net

Leave a Comment