Докато фолк певицата е на участие, мъжът й флиртува с друга.

Хазартния бос Коко Динев отново се оказа един от най-желаните ергени у нас. Докато половинката му Емилия бе на участие в известен нощен клуб, бизнесмена се гушкаше с атрактивна брюнетка на едно от сепаретата.

По всяка вероятност Динев е решил да придружи половинката си на купона, за да разпусне. И докато Емилия се развяваше на сцената, той самият си почиваше в доста приятна компания. Фотографи изловиха мъжа на звездата нежно да прегръща тайнствена брюнетка. Коя е дамата не е ясно, но по всичко личи, че двамата добре се познават.

Флиртът между двамата не остана незабелязан от останалите гости в клуба, които гледаха доста притеснено към сцената. Не е тайна, че Емилия е ревнива по природа и не дели половинката си с никого. Певицата обаче или не забеляза флирта на мъжа си, или просто не се интересува какви ги върши под носа й. Тъй като посвети цялата си вечер на феновете си и в частност на победителя от „Биг Брадър“ Лестер.

Освен това на шията на красавицата грееше уникално колие от диаманти. Вероятно именно то бе причината фолк певицата да е толкова благосклонна към мъжа си и да не обръща внимание на случайните му закачки с други жени.

източник: kliuki.net

Leave a Comment