Бизнесменът Коко Динев намери по-млада девойка, в лицето на Бориса Тютюнджиева, и изглежда намеренията са му сериозни, разбра HotArena.net.

За секунди в светските среди са разпространи слух, че любимецът на фолкаджийките и собственик на футболия отбор „Локомотив“ (Пловдив) гласи втора сватба.

Това стана ясно след като бившата му съпруга Анелия и уж настоящата му приятелка Емилия заровиха томахавките и се появяват на участия заедно, пише в. „Всеки ден“.

Светските клюкари твърдят, че това не е от проява на добри обноски, а просто ги е обидинила една цел – Бориса Тютюнджиева. А Коко имал намерение да се събере официално с моделката.

За пламналата любов между красавицата и Шишо Измамата – най-новият му прякор на бизнесмена, се заговори още преди месеци. Бяха засичани заедно в заведения, дори на почивка в Гърция. Официално не чухме признание от Емилия, че Коко я е зарязал.

Поведението й обаче говори красноречиво. Тя и доскорошният й трън в очите Анелия обединиха сили срещу общия враг – Бориса.

От друга страна пък Тютюнджиева твърди, че още е с дългогодишния си партньор, който бил много ревнив. Също така твърди, че никъде не се е засичала с Динев, но хората, които са ги видяли заедно, твърдят, че тя лъже.

източник: hotarena.net

Leave a Comment