Новоизлюпената телевизионня  водеща Николета Лозанова вече не мърда от дома си без двете си горили.

Дали е хванала фобия, или звездомения, само лекарите могат да кажат, но успяла да убеди съпруга си да плаща заплата на охранители. Тя твърди, че получавала много писма от почитатели в пощата си и не  знаела дали са искрени. Можело сред тях да има и маняци.

Някои даже й пращали любовни обяснения, а други изброявали какво ще й направят, ако им падне. Наглед всичко е безобедно и такава кореспонденция получават всички звезди, тя се чете дори и във форумите.

Но Николета взела нещата много сериозно и смятала, че сега, когато цяла България я гледа, можела да провокира разни мисли в мъжките глави и те да я отврекат и да я изнасилят, или някой да я отмъкне за откуп. Николета коментаторВинаги съгласният Валери веднага развързал кесията и щедро платил за бодигардове. Тези дни двамата с любимата си съпруга бяха на шопинг, а горилите ги следваха на няколко метра разстояние. Да имаш лична охрана значи и престиж в обществото, а Николета никога не се отказва и от най-малката възможност да си вдигне имиджа и да засили интереса на другите към себе си. Снощи например тя се появи пак в ефир да каже няколко изречения в Къртицата и изрази дълбокото си разочарование, че след седмица предаването ще свърши. Остават само няколко дни, а аз още не съм си показала всички нови тоалети в ефир, изохка искрено тя. Снощният й “тоалет” представляваше къси бели гащи и свободна горничка на незнайно коя маркова фирма и сигурно струва най-малко 1000 лева. В обикновените магазини съответното супероблекло може да се намери за 20-30 лева.

източник: skandalno.net

Leave a Comment