Макар и новодомка, Николета подлудила съседите си с превзетото си държание и страшната си неучтивсот. От известно време тя живее в апартамент в затворен комплекс в полите на Витоша, където се заселила една от последните. Другите обитатели били висши държавни чиновници, дипломати и бизнесмени и за неин ужас никой не я знаел коя е и не се прехласвал по прелестите й.
Всички съседи се поздравявали учтиво, взимали общи решения за сградата моравата и поддръжката, но тя не участвала. Винаги ги подминавала с високо вирнат нос, особено когато дочула две жени да се питат – тая пък коя е и как е намерила пари да си купи апартамент тук. Едната предположила, че е нечия неизвестна скъпа любовница.


Това било голям удар върху самочувствието на плейметката, която си мисли, че цяла България я познава и копнее да я види на живо. Тя започнала да избягва демонстративно другите в комплекса, лягала край басейна сякаш е неин, показвала прелести, но никой не реагирал на тях. Сутрин тичала във фитнеса, без да поздрави другите, които се потят на уредите, позлзавала сауната и джакузито, без да се запише предварително и се държала така, сякаш всичко е нейно.
Най-после гледачката на децата в едно от семействата я разпознала и обяснила на другите гледачки, че това е една съпруга на футболист, която обичала да се снима гола. Информацията обаче не направила никакво впечатление на съседите и те просто свикнали, че имат комшийка с огромно самочувствие,но напълно неизвестна за самите тях.

източник: skandalno.net

Leave a Comment