Поп – фолк певецът Константин призна официално кога, как и с кого е правил секс за първи път. Тръпката се оказала деветокласничка от неговото училище, която принципно минавала за доста „задръстена” сред своите набори, които я наричали “змия – очиларка”. В гърдите на момата обаче напирали горещи чувства и тя лесно омагьосала 13 годишния хлапак – бъдещ хитов изпълнител.

„Като си спомням днес, момичето съвсем не беше грозно. Не мога да си обясня защо големите не я харесваха, може би защото носеше очила и гърдите ѝ бяха малки. Аз самият бях на 13 и се хвърлих без да му мисля много. Криво – ляво оправихме нещата, но тя повече не повтори. Загаджи се с някакъв футболист на нейната възраст и не ме погледна”, припомня си Коце.Константин бански

Идолът на тийнейджърките разкрива още, че в началото на музикалната си кариера много обичал да прави секс точно преди да излезе на сцената. За щастие тогавашната му половинка Райна също си падала по тези екстремни преживявания и съблекалнята често се превръщала в сцена на бойните действия.

„Много пъти съм изневерявал на приятелките си. Но все пак има две жени в моя живот, които никога не съм лъгал – Райна и Надя. Тях двете съм ги обичал и ги обичам с цялото си сърце, но ми тежи когато се карат. Нормално е да съществува някакво съперничество помежду им, но не искам да прекаляват”, признава още Константин.

източник: skandalno.net

Leave a Comment