Певецът и актьор Коцето Калки реши да покаже сина си пред широката публика в много важен за него момент – по време на бенефисния си концерт на 9 декември по повод 50-годишнината на музиканта.

Шоуто ще се развихри на сцената на Театъра на армията.

„Решил съм синът ми да е главният герой на моя бенефис“, разкри Коцето Калки пред Нова телевизия.

Момченцето е на почти 2 годинки, но баща му и до днес пази в дълбока тайна името му. Нарича го Лама Тео, събирайки в едно будистките послания и представата за божественото.

„До неделя няма да разберете как се казва синът ми, така съм решил. Искам това да бъде изненада. Тогава ще го представя на сцената, на живо“, каза музикантът.

По думите на Калки, че синът му се появил на бял свят след „колегиални взаимоотношения“ с майка му. „Поддържаме много добри взаимоотношения, но не мога всичко да кажа. Определено от самото начало имаме много силна връзка и между нас със сина ми, има много голяма любов“, каза той.

Детенцето е зодия козирог, а майката – човек на изкуството. Коцето Калки призна, че се е запознал с нея по телефона по повод обща изява на площада в Китен.

Синът на музиканта живее край брега на морето с майка си. Законната съпругата на певеца Жозефина безусловно подкрепя мъжа си, макар да й е трудно и дори се включва активно в отглеждането и възпитанието на Лама Тео.

„Това не е лесна ситуация за нито един от тримата участници. Съобщих й, че бих искал да имам дете. Казах й следното: „Считам, че хората на изкуството имат особени гени, които трябва да се предадат на поколенията“. Бебето беше планирано“, разкри музикантът.

Той разказа, че вече е водил момченцето по караоке клубове. „Когато имаме концерти с „Медикус“, скача на барабаните. Обича музиката и много харесва китарите“, сподели таткото и добави: „Той изглежда точно така, както аз на моя бебешка снимка“.

Коцето Калки твърди, че не се страхува, ако друг мъж влезе в живота на майката на сина му. „Не смятам да преотстъпвам бащинството си на когото и да било“, категоричен е той.

източник: 24chasa.bg

Leave a Comment