Константин има убийствена самоирония, но му се налага да търпи й шегите на другите на свой гръб!

Певецът, както всички знаят, е спечелил Златния медал в Брачната олимпиада. Има си не само достатъчно по-млада, но красива, интелигентна, образована и широкоскроена жена. Несретникът системно се жали по интервюта, че вече трябва да се пази. Старае се да води максимално по-ненатоварен начин на живот, да тренира много и да внимава с нездравословните храни, за да не се превърне в развалина. Все пак с по-млада и красива жена, един мъж трябва да внимава!

Убийствените му тренировки имат ефект и както самият той казва като го спрат катаджиите, му викат: „Господине, свалете си краката от волана! Шофира се с ръце!”

Че Коцето е натрупал мускулна маса е ясно. Че е навсякъде – видно. Но на милите снимки с жена му изглежда смешно…Хубавата му невеста дори след раждането на детето изглежда като ученичка! „Никой не разбира дали влиза или излиза от стаята! Че то Коце има по-големи….от нея!”

Плюсовете във визията на Надето са толкова много, че едва ли красавицата ще има комплекси заради гръдната си обиколка. На Константин обаче му се налага да преглъща дебелашки шегички, подмятания и въпроси тип: „Кой размер сутиен носиш?”

източник: kliuki.ws

Leave a Comment