Фолкпевецът Константин отново даде повод на колегите си в гилдията да го коментират. От няколко дни Коцето е горд собственик на ламборджини, чиято производствена цена надхвърля внушителните 300 000 лева.

Звездата на „Пайнер“ се сдобил със спортния звяр на четири колела случайно – негов приятел, собственик на автокъща, му се обадил, за да го пита дали има купувач за чисто ново ламборджини, тъй като доскорошният собственик на возилото нямал възможност да го изплати.

Коцето отишъл до оказиона, за да види с очите си гордостта на италианската автомобилна индустрия и се влюбил в решения в оранжев цвят автомобил. Още в същия ден фолкизпълнителят броил петцифрена сума в евро и яхнал ламборджинито.

„Абе, голям проблем с тази кола – за три дни 20 човека ме помолиха да возя техни близки на абитуриентски балове. Десетки приятели пък ме карат да ги кача за едно кръгче из Студентски град“, споделя фолкизпълнителят – съдържател на една от най-оборотните дискотеки в столицата „Плаза“.

Коцето е впечатлен от мощността на уникалното ламборджини, но признава, че едва ли ще задържи возилото за дълго време.

„Тази кола не е за България – пътищата ни са ужасни. С мъка преминавам дори „легналите полицаи“. Сигурно ще се разделя с колата през есента, след като си направя кефа да я покарам два-три месеца“, споделя фолкзвездата пред свои познати.

Константин вече е изпробвал докрай мощностите на ламборджинито на магистрала „Тракия“. Попфолк изпълнителят вдигнал 293 километра в час на магистралата и взел разстоянието София – Пловдив за рекордните 27 минути.

източник: razkritia.com

Leave a Comment