Чудовищна случка потресе Пловдив и цялата страна, след като болно дете бе нахранено с… умряла мишка. Кошмарът се разигра в Инфекциозната клиника на ВМИ в града на тепетата, а мъртвото животно лежало в попарата, сервирана на детенцето.

За потресаващия случай алармирала жена, шокирана от “хигиената” в болничното заведение. Тя не крие сериозното си притеснение за здравето на децата, лежащи в клиниката, още повече, че в нея би трябвало да се лекуват заразно болни, а не да им се причиняват допълнителни зарази.

!Жената успяла да преодолее погнусата си и да заснеме отвратителното ястие.

Темата за хигиената не само в Пловдив, а и в цяла България, е актуална години наред. До момента са намирани какви ли не “чудесии” в хранителни продукти, но в болшинството от случаите това ставаше в големи хранителни вериги, бакалии или заведения за бързо хранене като веригата Макдоналдс.

Там хора се оплакваха от хлебарки в сандвичи, косми и какви ли не други гадости. В болнично заведение обаче подобно нещо е меко казано недопустимо.

Хората са на мнение, че спешно трябва да се предприеме разследване и да се установи кой е виновен за попадналата в детската храна мишка, след което незабавно да бъде санкциониран и уволнен дисциплинарно.

източник: senzacia.net

Leave a Comment