Пълен обрат в отношенията между Стелла Ангелова и партньора й Атанас Месечков! След като в дните след финала на “Денсинг Старс” трескаво се обсъждаше новината за тяхната връзка, а вчера стана ясно, че двамата дори са говорили да имат дете, танцьорът шашна всички с признанието си. В откровено интервю за Нова телевизия Наско призна, че чувства Стелла много близка, най-вече заради общото премеждие през което са минали и което ги свързва – борбата с рака.

Месечков обаче не смята, че двамата могат да бъдат стабилна двойка за в бъдеще. Оказва се, че той и Стелла постоянно са се карали по време на репетициите за шоуто. Техните скандали обаче оставали скрити за зрителите, тъй като пред камерите и двамата искали да покажат пълен синхрон помежду си. Истината обаче е, че тежкият характер на каскадьорката си казал своето и тя доста често се опитвала да налага мнението си на професионалиста.

В същото време пък Наско не бил очарован от поведението на партньорката си пред камерите и по-конкретно изцепките й по отношение на журито. Месечков неведнъж опитвал да я озапти, което било изключително трудно, както сам признава той.

Въпреки всичко обаче Наско е категоричен, че Стелла е страхотен човек и с удоволствие ще продължи съвместните си сценични изяви с нея и в бъдеще.

А по въпросът с общото им дете е повече от категоричен – “Защо не, за това не е необходимо да сме гаджета”.

източник: kliuki.net

Leave a Comment