Алисия и Ники Михайлов са по-влюбени отколкото всеки може да си представи. След като официално обявиха раздялата си, те не изтраяха и месец и се върнаха един към друг, но се пазеха от медиите. Въпреки това в началото н лятото папараци ги засякоха в уж тихо и скришно заведение край морето. Оттогава двойката не се показва често заедно, за да не дава храна на медиите, но всъщност изобщо не се е разделяла. Мнимата разделя беше просто, за да се спрат спекулациите.
Преди седмица Ники публикува снимка с малкия Валерко, двамата с еднакви тениски и двамата вдигнали ръка със знака на победата. От нея се виждаше привързаността между големия и малкия мъж и че Валерко наистина го припознава като баща.


Сега пък Алисия постна в профила си във Фейсбук снимки на нея и детето, на които се намират на голям стадион и гледат мач. Под снимката няма никакви пояснения, но журналсти си поиграли да разпознаят стадиона и се оказало, че става дума за този във Верона – „Маркантонио Бентегоди”. ники и валериА точно там от два месеца играе Ники Михайлов. Майка и син стоят на официалната трибуна, а фотосите са направени тази събота, когато Верона победи Парма с три на два. Ники Михайлов изкара този мач на резервната скамейка, но това не попречило на малкия Валери да се радва и да вика за отбора на “татко” си.
По-късно тримата били забелязани да потеглят към известна пицария. И докато връзката между Ники и Алисия е много дискретна и от време на времи всеки се снима с детето, но двамта заедно не, то другата двойка Николета и Валери продължава да мори читателите със скъсванията си и сдобряванията си. И да публикува снимка след снимка. След като уж разделеното семейство беше заедно на сватбата на Яна и Петко, Николета направи нещо нечувано. Постна свои снимки от сватбата във Фейсбук преди самите младоженци. С което им доказа, че нищо, че се женят, тя е по-важна и по-верика от всички.

източник: skandalno.net

Leave a Comment