Рапърът Криско заби нова красавица. След Мика Стоичкова и Лора Караджова, нова хубавица претендира за сърцето на музиканта. Упорито се шушука, че моделката Велина Узунова от известно време хвърля мрежи към хитмейкъра.

Най-добрата приятелка на Райна не спира да споделя снимки на двамата в социалната мрежа. На фотосите, те са толкова близо един до друг, че за всички е ясно, че са заедно.

Запознати издават, че двамата са направо неразделни и не спират да купонясват заедно. Криско и Велина дори се движели в една компания и са непрекъснато един до друг, пишат от blife.bg.

Досега музикантът не е коментирал дали бившата кандидат — миска е с него или са само приятели, а самата Велина избягва да коментира въпроса. След скандалните й снимки с Боби Ръгбиста красавицата пази в дълбока тайна личния си живот.

В момента хубавицата агитира активно феновете си в подкрепа на Криско, за концерта в петък. И усилено ги уговаря да гласуват за него.

Дали двойката само си прави пиар или Криско този път наистина е хлътнал не е ясно. Със сигурност обаче чаровницата е хлътнала до уши, тъй като не спира да сипе комплименти по рапъра.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment