Какво очаква Кубрат Пулев от Новата 2013-а година? Да стане татко!

Кобрата е узрял за бащинството и иска да има дете, разкрива MegaLife.bg. Кубрат е категоричен, че майка на бъдещите му деца ще бъде Андреа.

Годината, която си отива, беше изключително успешна за боксьора от тежка категория, припомнят фенове. Титлите, които той успя да защити, бележат ново стъпало в кариерата му. Вероятно елитният спортист си прави равносметка, че за да бъде животът му напълно хармоничен, трябва да се реализира и като родител.

Дали обаче Андреа е готова да стане майка? Андреа все още иска да се осъществява като изпълнителка, уверява сайтът. В житейския етап, на който се намира, по-важна за нея е кариерата. Кубрат бил готов да бъде търпелив и да изчака момента, в който и Андреа ще сподели неговите желания и житейски приоритети.

Ще чакам и Андреа да е готова – е коментирал Кубрат пред светски репортери. Боксьорът, който тези дни спечели и титлата “Най-горещ мъж на годината”, все пак хранел надежда да успее с убежденията си и да внуши на Андреа, че 2013-а е прекрасно време да станат родители.
Атрактивната двойка – Андреа и Кубрат, постоянно е под прицела на светските хроникьори. Клюкарите вървят по петите им и нямат търпение да научат следващата новина за връзката им. Затова така нетърпеливо подпитват за наследника, за чиято поява бъдещият татко вече се е замислил съвсем сериозно!

източник: kliuki.net

Leave a Comment