Златка Райкова отново е сама. Русата фурия отново излиза на пазара на необвързаните, след като гаджето й Камен Куката я заряза, разбра HotArena.net.

Моделката е в трескаво търсене на нов спонсор и отново е под светлините на прожекторите.

Когато се залюби с Куката, Златка остави светските изяви зад гърба си и напълно се покри. Говори се, че причина за това била лудата ревност на любимия й.
Скандалната плеймейтка изведнъж изчезна от всички партита и светски купони. Според запознати обаче гаджето й вече й се е наситило и отказва повече да я издържа.

Райкова дотегнала на Куката със своите вечни претенции, мрънкане и цупене. Отначало той започнал да й слага рога уж тайно, но в крайна сметка решил да сложи край на връзката им.

След като остана сама Златка осъзнала, че е загубила единствения си капитал – известността си. По тази причина моделката прави всичко възможно, за да напомни за себе си, при всеки възможен случай.

Наскоро Райкова дори посипа с обиди най-добрата приятелка на фолк певицата Андреа–Моника Валериева, която уж била новата изгора на Валери Божинов.

„Тя е едно нищо в сравнение с Николета”, изцепи се Райкова с единствената цел да предизвика скандал около името си. Веднага след това си направи специална фен страница и вече събира почитатели, пише „Всеки ден“.

източник: hotarena.net

Leave a Comment