Хитова дискотека в Студентски град се превърна в развалина след посещение на Мариан Вълев—Куката. Хитовият актьор се развилня в клуба по време на участие на 100 Кила и Лора Караджова.

Пред стъписаните погледи на повече от сто и петдесет човека актьорът се сби с мутри. В клуба се започна жесток побой, профучаха и куршуми. За радост на гостите и живущите в Студентски град цялата история се оказа само за пред камерите. А побоят бе част от новия епизод на „Под прикритие“.


Зрителите съвсем скоро ще могат да видят погрома, който стана повод за редица дискусии в мрежата. Тя ще бъде излъчена вероятно в 4 или 5 епизод на хитовия крими сериал на БНТ1.
Сценаристите отказват да издадат какви са причините за боя и защо е започнал. Повече от седмица обаче Куката работи в столицата. След като Вълев и екипа на лентата заснеха каскадите на морето, те се върнаха в София, пише 24chasa.bg.
Последните седмици сериалът се снимаше при закрити врати, но в събота, столични централни булеварди бяха затворени от продукцията. В сцените взеха участие и добрите момчета в сериала—Ивайло Захариев и Пламен Манасиев, които играят разследващите полицаи.
От снимачния екип съобщиха, че работата по новия сезон ще продължи близо месец още. Предстоят снимки и в други страни от Европа, но засега се пази в тайна, къде ще се премести снимачния екип.

източник: kliuki.net

Leave a Comment