Мъкаа! Фолк певицата Галена опразни деколтето. Жадните почитатели на певицата изгледаха с невиждащи очи последното участие на певицата. Вместо да напълни погледите на феновете с пищните си атрибути, изпълнителката излезе на сцената тънка като вейка и плоска като дъска.

Докато феновете очакваха с нетърпение любимката им да развее поли и да се развилнее по сцената както тя си знае, Галена ги сюрпризира с нова изненада. Вместо това блондинката се появи в цветна рокличка, която криеше всичко и най-вече — липсата на пищните й форми, с които завърташе главите на мъжете из клубовете.

В тясната си рокля певицата изглеждаше невероятно слаба. А освен това и помен нямаше от пищните й форми.

„Какво е станало с Галена!“, „Леле колко е слаба“, „Плоска е като дъска“, гласят коментарите в мрежата. Феновете на фолк дивата коментират, че и помен няма от формите на певицата.

Дали русата фурия е решила да махне имплантите или има проблеми с тях не е известно. Факт е обаче, че Галена е изпразнила деколтето. По всичко изглежда, че след като Преслава стана тънка като вейка, колежките й решиха да последват примера й, и започнаха да се топят една по една.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment