20-годишно момиче е станало жертва на брутално престъпление на пъпа на София. Посегателството е извършено минути след 2 часа през нощта на улица „Пиротска“.
Пострадалата била на работа като продавач в денонощен магазин, когато срещу нея се изправил обирджия. Той поискал парите от оборота. При неясни обстоятелства мъжът се нахвърлил върху момичето и започнал да я коли с нож. Неофициалната информация гласи, че изродът е бил с вид на арабин.

Източници на БЛИЦ от „Пирогов“ обясниха, че момичето е прието в много тежко състояние. Нараняванията – 10 на брой, били по цялото й тяло, включително и по главата. Загубила е и голямо количество кръв. След упорита борба медиците са спасили живота й, но все още съществува опасност от усложнения.

От СДВР потвърдиха пред БЛИЦ за случилото се. Столичните полицаи обясниха, че в момента работят по установяване и задържане на извършителя, което означава, че той е успял да избяха от местопрестъплението.

По информация на БЛИЦ пострадалата учи политология, а майка й е медицинска сестра. В свободното си време се занимавала с танци.

Докато БЛИЦ проверяваше случая, от ВМРО разкриха името на момичето – Вики. Организацията на Красимир Каракачанов твърдят, че те е техен съмишленик. Днес в 16.00 часа ВМРО ще проведе открито събрание пред централата си на улица „Пиротска“, на което ще бъде взето решение какви действия да бъдат предприети срещу имигрантската престъпност.

източник: blitz.bg

Leave a Comment