Вкиснатаната, съскаща и безсилна пред обстоятелствата – Николета се предаде и припадна

„Къртицата” започна, а с него и предизвикателствата за звездите.

Както вече стана ясно популярните лица бяха буквално отведени насила в Базата, а най-бясна от ситуацията се оказа Николета Лозанова.

След това унижение, в което тя заплашваше и вилнееше, не последва нищо в нейна полза, а вместо това плейметката беше хвърлена в клетка и приключенията започнаха. Първата задача се оказа особено тежка за нея и докато се въргаляше в кал Николета пищеше, драпаше и тотално се вкисна. Зрителите забелязаха, че любимата на Божинов е съсипана само за ден в „Къртицата”.

„Такива дълбоки бръчки по лицето й лъснаха, явно не й е там мястото, чудя се защо въобще се е съгласила да участва!?”, „От алчност – как защо?! Николета обаче си намери майстора!”, гаврят се злобно с нея в мрежата.

Изцапана и далеч от лъскавата си визия си пролича, че силиконовата моделка буквално се предаде още от началото на шоуто. „Няма да я докара доникъде, то е ясно отсега, а камо ли да спечели, както се праскаше!”, пишат още по неин адрес.

Трудното изпитание съвсем обезсили красавицата и изпи цялата й положителна енергия, с която уж се настрои да влезе в битката на „Къртицата”. Накрая тя седна и почти разплакана лъсна с толкова изкривена физиономия, че съвсем ще си загрози нежните форми. А освен това се наложи да викат и линейка, защото известната футболна съпруга не издържа и припадна.

източник: kliuki.net

Leave a Comment