След дълги години борба Иван и Андрей най-накрая натриха носа на бившия си работодател

В кулоарите на бТВ буквално не можело да се стои заради гнева на Дългия, шушукат хора от екипа. “Слави е като буреносен облак, толкова бесен не сме го виждали” споделят запознати. А причината както винаги е борбата за зрители. Която този път Трифонов губи и то с огромна разлика. Новото предаване на Иван и Андрей по ТВ7 “Къртицата” удари в земята проекта на Слави “Магаданс Предизвикателството”.

В четвъртък, когато се състоя поредния задочен сблъсък между продуцентите и Дългия, рейтингите показа безспорно преимущество на риалитито по ТВ7. Проучванията показват, че в четвъртък вечер близо 25% от зрителите са предпочели “Къртицата” пред излъчващото се по същото време предаване на Слави “Магаданс Предизвикателството”, което отчита почти двойно по-малък процент аудитория.

Изглежда Иван и Андрей най-накрая са успели да натрият носа на бившия си работодател и в последствие конкурент Слави Трифонов. Припомняме ви, че Дългия е човекът, който измисли прякора на двойката – “опосумите”, който си остана до ден днешен.

В последствие Иван и Андрей водеха вечерно шоу на гърба на “Шоуто на Слави”, но и в него не успяха да го победят. Изглежда обаче моментът на опосумите най-накрая е настъпил. А Слави бил толкова побеснял заради ниския рейтинг на танцовата му продукция, че обмислял да я прекрати преждевремeнно, шушукат хора от екипа му.

източник: kliuki.net

Leave a Comment