Намерението на Нова телевизия да покани шоумена Къци Вапцаров за нова ТВ игра не се осъществи. Това пише сайтът Skandalno.net.

Бившият водещ на култовото “Риск печели, риск губи” се оказа най-прецакан след финала на последното издание на риалитито “ВИП Брадър”. Очакванията му за вълна от покани за водещ на шоута от поне три – четири телевизии не бяха оправдани.

Както вече ви информирахме, продуцентите на шоуто бяха обещали на известния като “Мистър Невада” телевизионер да бъде поканен за водещ на собствено шоу в Нова телевизия, но това не се случи. Напротив, нещата ставали все по-зле и по-зле.

Шефовете на частния канал се отметнали в последния момент и оставили Вапцаров без думи. Тогава той се почувствал адски пренебрегнат и се притеснил, че отново ще стане жертва на най-големия си неприятел  Димитър Ковачев – Фънки.

“Сега Шишко ще ме скъса от подигравки и ще посвети още поне две – три песни на мен”, оплаквал се Къци пред негови приятели.

Телевизионерът все още бил в депресия заради неприятните моменти, които са му се случили по време на участието в предаването. На няколко пъти щеше да стане жертва на побой заради претенциите си и за малко не беше смазан от плеймейтката Златка Димитрова.

източник: kliuki.net

Leave a Comment