Фолкпевицата Мария се появи в студиото на Нова телевизия за покаже новата си прическа и специално да позира пред камерата да видят как фризьорката я е избръснала отстрани. Вярно, че модата е такава, но при всички случаи това не е красиво, а буди различни чувства, само не и естетически.

Мара Отварачката бръснатаПевицата използва момента да се оплаче от домашните животни вкъщи, включвайки наум и дъщеря си и Християн Гущеров. Хлапето прибирало животинките на свои приятели, които не искали повече да ги гледат и така семейството се сдобило с четири кучета. Те са като децата, трябва да полагаш грижи за тях, трябва да тичаш след тях, да ги водиш на лекар и да внимаваш пият ли си лекарствата. Само миналата седмица двата песа били с разстройство, а третият с възпалени очи. Миньончето търчало да дава илачи и да им капе капки, но те не били особено вдъхновени от намесата й и понякога я хапели.

Като се замисля колко много животни сме имали и какви битки с тях – таралеж, костенурка, хамстери, папагали – все се е случвало да ме ухапят и сега мисля, че май само камила не ме е хапала. И това е по причина, че дъщеря ми не е осиновила някоя или не сме били край гробниците на фараоните, яхнали такова животно. Но никога не е късно.

Та искрено помоли Гала да не й подарява котката, която видяла в кошничка наблизо. И най-вече да не я показва на Марая.

Най-неочаквано певицата призна и че се страхува от самолети. Затова винаги отивали на семейна почивка с кола, дори и до Франция.  На земята се чувствала по-сигурна, отколкото във въздуха, въпреки че знаела, че самолетните катастрофи са в пъти по-малко от тези на пътя.

източник: skandalno.net

Leave a Comment