Един от най-близките приятели на Чочо Попйорданов Иван Ласкин избухна срещу бившата съпруга на актьора Йоана Буковска. Близки до звездата издават, че Ласкин изразил доста грубо мнението си за актрисата, която се спряга от мнозина за фаталната жена, виновна за пропиването на вече покойния актьор.

Смъртта на Чочо нанесе жесток удар върху Ласкин, който бе сред най-близките му приятели. Актьорът се почувствал толкова зле, когато научил, че не бил в състояние да отиде на поклонението. Другата причина за това било присъствието на Йоана Буковска. Виждайки я на телевизионния екран, по време поклонението, Ласкин загубил самообладание и нарекъл Йоана с куп обидни епитети, гневен, че си е позволила да се появи на поклонението. „Тази, която го погуби, отишла с една свещ като Богородичка пред портрета му и с поръчан оператор за фотосесия!“, беснеел актьора пред приятели. И не пропуснал да я заклейми с изключително грозни и обидни думи.

Публична тайна е непоносимостта на звездата към бившата съпруга на Попйорданов. Ласкин не крие отвращението си към Йоана, която вини за проблемите с алкохола на покойния си приятел.

„Не отидох на погребението, защото щях да пребия много хора!“, признал пред приятели актьора. И допълнил, че е изключително възмутен от двуличието на някои от присъстващите, пишат от blitz.bg.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment