Ексцентричната певица Лейди Гага показа напълно обновения си гардероб на концерт във Ванкувър. Всички билети за турнето на Гага се разпродадоха като топъл хляб, а тоалетите на блондинката направо изумиха до крайност феновете й.

Предпочитаната марка дрехи за Гага е “Версаче”- писа kliuki.ws. Бясната певица наистина показа голямо разнообразие от рокли, костюми и грим. Проблем за певицата се оказаха тесните латексови панталони, които не бяха достатъчно здрави, за да издържат на лудите движения и танци на Гага.

гагаПо време на танц, панталоните на Гага се пръснаха и това беше голям гаф, както за феновете на певицата, така и за турнето й. Феновете коментираха, че това е пълна излагация за любимката им.

За да излезе от неловкото положение, Гага каза на феновете си, че харесва панталона си и разпран. Проявеното чувство за хумор не можа да прикрие срама на певицата и тя продължи да се кълчи доста неловко.

Напоследък, гафовете на Лейди Гага зачестиха. Много критици я мъмрят за това, че доста е напълняла, а след случката с разпрания латексов панталон- певицата попада под стрелите на много таблоиди. Все пак, Гага изказа благодарност на почитателите си, за това, че я стимулират да не стане дебелана.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment