Бритни Спиърс оглави през тази година списъка на Forbes за най-високо платените певици.

Хонорарите на звездата са 58 милиона долара: повече от парите, които са направили Мадона и Лейди Гага!

Тежкият труд обаче си каза думата и се отрази на здравето и външния вид на Бритни. Почитателите й забелязват, че 31-годишната поп дива има крайно изморен вид и по лицето й личат дълбоки бръчки. Но проблемите й не свършват с това!

Бритни приличаше повече на домакиня, отколкото на суперзвезда, когато се появи на вечерното шоу на CBS, писаха задокеанските медии. Бритни изглеждала особено в лъскавата си черна рокличка и сребристи обувки с каишки. Особена била прическата й: дълги кичури, засукани и приятно подредени, но доста по-дълги и с различен цвят от истинската коса на певицата. Веднага се разбрало, че Бритни носи перука: но защо?

Какъв точно проблем е накарал Бритни да надене перука, никой не обяснява. Самата тя се чувствала видимо неловко и когато започнали да я снимат, се чудела как да скрие колко й е неловко.

Клюката настоява, че перуката е била необходима, за да се скрие оплешивяващата част от главата на Бритни Спиърс. Експериментите с цвета, екстеншъните, комбинирани с плътния работен график и стреса, са направили своето: бляскавата купчина хубава коса на главата на Бритни е започнала да намалява! Не се ли случи същото и с Наоми Кембъл, коментират фенове на гласовитата Бритни.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment