Поредният  мутренски екшън се разигра край морето, този път  в известна чалгаджийница в Бургас. 46-годишният софиянец Марио събрал в заведението приятели да празнува рождения си ден.

Компанията се наливала юнашки, а Глория пеела на микрофона и вдигала градуса на настроението. Тя казала “Следващата песен е специално за рожденика” и запяла. В този момент Марио решил, че тя го харесва и под въздействието на изпития алкохол си свалил  гащите и започнал да си размята в такт с музиката мъжкото достойнство срещу нея.

Глория зяпнала от изненада, спряла да пее и повикала по микрофон охраната. дискотекаПияната компания се кикотела и никой не спрял рожденика и не го помолил да си вдигне гащите и да не се резили. Охранителите веднага извели разпищолилия се софиянец навън и го съборили на земата. Трима го налагали с ритници и юмруци, а четвърти го удрял с бухалка по голото дупе.  Гостите поизтрезняли и излезли навън, привлечени от виковете на рожденика. Те звъннали на 112 и дошла полиция и линейка. Марио бил прибран в бургаската болница да обработят раните му, а охранителите прибрани за 24 часа в ареста за нанасяне на средна телесна повреда. Те твърдели, че клиентът буйствал и си съпротивлявал, а приятелите му пък, че стоял на земята и не оказвал никаква съпротива.  Ще се води дело и ще се доказва кой какво е правил, но според присъствали на сцената, Глория била прошепнала на биячите да накажат яко наглеца. Носят се различни слухове. Единият е, че певицата само повикала охраната, вторият, че Марио и компания били толкова пияни, че лазели но нервите на всички в заведението и затова охраната с кеф го набила, а бургазлии пък въздишат – софиянци пак дойдоха на морето и пак започнаха боевете и скандалите – как ли ще ги издържим до края на лятото?

източник: skandalno.net

Leave a Comment