Най-известната и често употребявана безалкохолна напитка в света /след водата, разбира се!/ определено е Coca-Cola-та. За съжаление, някои хора толкова много обичат да я пият, че се пристрастяват към нея. Такъв е и случаят с Джаки Балан от Елсмиър порт, Чешър.

Британката е осъзнала, че има проблеми с любимата си напитка Coca Cola Light и отправила молба за специализирана помощ с надеждата, че ще се пребори със зависимостта си. Жената ежедневно консумира около 8 литра Coca Cola и започва да я боли глава, ако не е отпила от любимата си напитка през последните 40-50 минути. Джаки осъзнава, че има нужда от помощ.

Жената се е пристрастила към нискокалоричната напитка, когато била тийнейджърка. Родителите й имали заведение и тя често утолявала жаждата си с нормална Coca Cola. По едно време Джаки изпивала по 16 литра дневно от любимата си напитка, но осъзнала, че това не е нормално и положила усилия да намали количеството. Когато започнала да трупа излишни килограми, британката сменила нормалната Cola с Coca Cola Light.

Освен, че пристрастеността й влияе зле на нейното здраве, Джаки осъзнава, че дава изключително много пари за любимата си напитка – около 3 000 лири годишно.

източник: teenproblem.net

Leave a Comment