Мис България 2009 отвори вратите на дома си. Атрактивната блондинка показа просторната си къща, в която няма нито един прав ъгъл, видя HotArena.net.

Сградата е елипсовидна и се стеснява като конус вертикално. Домът на Антония е на 4 етажа много светъл и изключително просторен.

Къщата разполага с четири спални, четири бани, кабинет, хол, кухня, 2 гара, приземно помещение и дори SPA етаж. За дома си Антония казва, че го е обзавела с много грижа и любов.

„Тъй като в къщата няма прави ъгли беше малко трудно с обзавеждането. Но пък мисля, че се получи добре. Вътрешният дизайн е изцяло мой и на майка ми. В къщата имам лична част. Тя е решена в шампанско и бордо”, споделя Антония.

Мисис Русия не крие, че е заимствала някои идеи в интериора от световни звезди като Бионсе. Именно тя я е вдъхновила как да обзаведе спалнята си.

„От нея съм заимствала тухлите по стената”, не крие вдъхновението си Антония Петрова. Целяла да постигне ефект на рушаща се стена на римска зидария.

Всяка от спалните й съдържа просторен дрешник и гардероб побиращ над 200 чифта обувки. Освен това Антония е почитател на еклектичния стил и е обзавела всеки етаж в различни тонове и цветове.

Първият етаж е обзаведен изцяло с модерни мебели. Там са разположени кухнята, трапезарията и кабинетът.

В цветовата гама доминира лилавото, съчетано със сиво и черно. Вторият етаж залага на класическия барок. Мебелите са на „Версаче”, има и антики.

„Фен съм на скриновете. Когато пътувам някъде, винаги си взимам по някой скрин, вместо магнит”, разказва през смях Антония.

Последни етаж е решен в средиземно морски стил и Антония го определя като SPA центъра на семейството. Там са разположени фитнес залата, стаята за релакс и е изградена дори водна стена.

В двора на къщата е построен басейн, а на дъното му е изписана фамилията на семейството на Антония, пише monitor.bg.

източник: hotarena.net

Leave a Comment