Мариан Вълев, изиграл култовия образ на Куката от още по-култовия сериал “Поп прикритие”, има ново гадже! Новината беше раздухана от очевидци, видели актьора и избраницата му да се натискат пред асансьора в хотела на морето. Жената с него била не коя да е, а популярната преди няколко години певица Ирина Флорин, която пък се прочу още повече покрай връзката си с Кеворк Кеворкян.

Явно обаче и тя не е могла да устои на чара на обичания актьор и е предпочела ласките му пред тези на застаряващия телевизионен водещ. Най-любопитното в цялата ситуация обаче е, че Флорин е почти два пъти по-възрастна от бившата половинка на Мариан – манекенката Снежана Макавеева, с която се загаджиха покрай снимките на “Под прикритие”. Екранната щерка на инспектор Попов е на 27, докато новата избраница на Вълев е на цели 52! Нещо повече, синът на певицата Георги е почти на възрастта на Макавеева – на 22.

За любовта обаче явно няма възраст, още повече, че и Куката е по-близо до годините на новата си избраница. Двамата били засечени да се прегръщат в хотел край морето, научиха от ХотАрена. И макар да влизат и излизат по различно време, за да не бъдат заподозрени, очевидци са категорични, че между тях определено се случва нещо.

източник: kliuki.net

Leave a Comment