Да, това е Андреа! В жълта тениска и къси шорти, певицата бе щракната от папараци без капка грим. Фолк дивата успя да уплаши дори фотографите, които едва я разпознаха без макиаж.

Изпълнителката окончателно срути мита за най-гореща и атрактивна фолк дива с последните си снимки. Рошава, с хваната на опашка коса, изпълнителката е на светлинни години от визията си в последния си хит „Никой друг“.

Косата на певицата изглежда смачкана и изтощена, а тя самата отпусната и разплута. Вероятно именно поради тази причина изпълнителката бе предпочела да я върже.

Облеклото на Андреа също е под всякаква критика. Изпълнителката се появи с раздърпана неонова тениска и шорти. С което окончателно разби мита, че и в ежедневието си е неотразима, пишат от slava.bg, цитирайки “Уикенд”.

Колежки на певицата отдавна коментират, че без грим звездата плаши гаргите. Феновете й обаче са я виждали единствено с грим и прическа, при това, след като снимките й са обработени с фотошоп.

Изпълнителката стигна до там, че дори забрани да я снимат по участия, за да не бъде щракната в кофти момент или с някое кило отгоре. Папараци обаче успяха да щракнат „най-горещата“ звезда на фолка в естествен вид, а гледката се оказа доста…. разочароваща.

източник: kliuki.net

Leave a Comment