Сръбската звезда Лепа Брена даде едно от най-откровените си интервюта пред ТВ7 и предаването „Насреща Люба Кулезич”. Балканската звезда говори открито за възходите и паденията си, а голяма част от зрителите се разплакаха, когато Лепа Брена проговори за най-голямата трагедия в живота си. Преди няколко месеца примата на югофолка призна, че страда от тежка болест – венозна тромбоза. На страницата си в социалната мрежа певицата обяви, че не се страхува от болестта и ще продължи да прави това, което умее най-добре до последен дъх. „Болестта е страшна, няма лекуване и разболелият се от нея може всеки един момент да си отиде от инфаркт, инсулт или белодробна емболия”, призна тогава звездата.

Пред Люба Кулезич Лепа Брена заяви, че след поставянето на диагнозата животът й се е променил коренно. „Болестта ме принуди да намаля оборотите. По-умерено вече правя всичко”, призна певицата, която не скри, че в миналото работния й ден е продължавал по 10-12 часа. „Но вече не издържам на това темпо”, заяви балканската звезда.

Лепа Брена си спомни и за бедните студентски години, които я принудили да си търси работа. Тогава нейн познат й предложил да започне работа в оркестъра на неговия хотел. „Така се измъкнах от тази бъркотия – гладна студентка, която няма пари”, каза още Лепа Брена. Постепенно популярността й започва да нараства и в един момент Лепа Брена се оказва една от най-известните звезди на Балканите. „Такава, каквато бях в Бръчко, такава съм и до ден днешен. Никога не позволих славата да ми замае главата”, каза още Лепа Брена.

източник: chudesa.net

Leave a Comment