Плейбоят Лестер стана пишман с луксозната и лъскава кола, която получи от Брадъра!

Биг Брадър докара само проблеми на македонеца Никола, който вместо да се фука с тузарския автомобил, го…. продава. Причината за внезапното му решение е, че за регистрацията на колата в родната  Македония му искат цели 6000 евро.

На студента по туризъм и бизнес логистика, Лестър, който е и победител в нашенския „Биг брадър”, наградата от шоуто буквално му излезе през носа. Освен че македонецът няма шофьорска книжка, за да регистрират автомобила в Македония му се налага да плати солената сума от 6000 евро. Е, всичко това му дойде в повече и Лестер се принуди да пусне возилото за продажба в сайта ,,mobile.вg,, точно в навечерието на коледните празници, пише lifestyle.bg.

Новогодишните празници симпатичният македонец възнамерява да отпразнува в Банско с шумна компания. Организацията на купона е поверена на двамата му близки приятели – Найден и Миро. На заформящото се Брадър- парти в някой от уютните хотели по Банско са поканени и участниците от ВИП сезона на родното риалити. Ако до тогава се намери й мераклия за возилото, на късметлията- победител ще му се наложи да почерпи още един път всички участници в Брадъра.

Не му провървя на Лестер, след като спечели риалити формата Биг Брадър, но за сметка на това пък срещна любовта в Къщата…

източник: kliuki.bg

Leave a Comment