Надежда от „Биг Брадър“ е бясна. Тризначката място не може да си намери заради Лестер. Блондинката се оказа поредната бройка за македонския мачо. Ден след като се разчу, че са заедно той я заряза заради друга.

В един от профилите си в социалната мрежа Лестер публикува снимка на новата си изгора, манекенката Расдис. Моделката от български произход е била забелязана в хотела на Лестер часове преди заминаването му за Македония.

Очевидци свидетелстват, че двамата са си били доста близки. Нещо повече, македонеца и моделката си разменяли доста явно нежности, което не оставило съмнение за естеството на връзката им.

Само преди няколко дни Лестер и Надя бяха забелязани заедно на столично парти и също изглеждаха толкова близки. Флиртът между двамата започна още в „Биг Брадър“ и всички очакваха да продължи навън, пишат от hotnews.bg. Както изглежда обаче Лестер бързо забрави за блондинката.

Говори се, че Радис и Лестер ще прекарат дори празниците заедно. Моделката е доведена дъщеря на известен италиански олигарх, който е близък до Берлускони. Засега е трудно да се каже дали отношенията между двойката са сериозни. Очаква се обаче да прекарат Нова година заедно или в Македония, или в Милано, където живее красавицата.

източник: kliuki.bg

Leave a Comment