Лили Иванова гордо отказала невиждан за мециите досега  хонорар от 500 000 лева. Сумата й била предложена на  лично от изпълнителния директор на ТВ7  Николай Бареков, за да бъде жури в поредното риалити “Музикална акаденмия” .

От примата се искало да казва само да и не и по едно изречение за качествата на певците.  Лили решила, че ще изгуби време, но ще изкара лесни пари и се съгласила, но когато продуцентите й проучили кой ще прави предаването, певицата веднага ритнала половин милин лева и казала не. В това отношение тя е твърда като камък и дори за десет милиона не би влязла в подобно предаване.

Тези момчета Иван и Андрей ме обидиха толкова силно, толкова жестоко, че няма как да работя с тях.

Ако за тях това е било начин да се направят на интересни и да си вдигнат рейтинга, за мен беше голям удар и голяма обида, сподели певицата. Тя припомни,  че преди три години е претърпяла от тях едно от най-големите унижения в живота си. Във вървящото тогава “Шоуто на Иван и Андрей” бе излъчен репортаж от дом за възрастни хора. Едва от жените там бе представена като дъщеря на Лили, родена със силна увствена изостаналост и захвърлена в дома. Репортажът беше трогателен, зрителите дори пророниха по някоя сълза за нещастното момиче, изхвърлено от собствената си богата майка и пратено да тъне в мизерията на дома. Тогава Лили побесня и се закани да съди Иван и Андрей, но нейните пиари я отказаха, защото по този начин  проблемът с години щеше да се върти в публичното пространство, а сега е забравен. За всеки случай певицата направила ДНК анализ на момичето, кото няма нищо общо с нейния и е готова да го покаже. Тези двамата ме нараниха така, както и Слави Трифонов не би могъл, дори всяка вечер да се занимава с мен. Не мога да работя за тях, заявила примата и не подписала договора.

източник: skandalno.net

Leave a Comment