Въпреки дълбоката тайна, в която се опитаха да опазят сватбеното си тържество Ива Софиянска и Антон Божков, теч на информация все пак имаше. Лили Иванова беше специалният гост на сватбата. Тя е любимка на бащата на младоженеца Васил Божков, който спонсорира големите й концерти и не пропусна да я поздрави за рождения й ден с огромен букет бели рози.

Тържеството се състоя в хотел „Шератон“ в София. Озвучителите на Ангел Попов-Ачо, които правиха проби на звука преди самата сватба, излязоха за малко пред хотела в компанията на шофьора на Лили. Репортери успяха да засекат и гостите на сватбата. Те започнаха да пристигат малко след 17 ч. В хотела ги очаквала трапеза за 300 гости. Явно „тесният кръг“, в който младоженцжите искаха да се венчаят, е доста голям.

Ива и Тони слязоха от черно BMW и бяха посрещнати от три шаферки. Роклята на булката беше в кремав цвят, а костюмът на младоженеца беше в елегантно тъмносиньо. Говори се, че булчинската рокля е дело на дизайнерката на роклята на Кейт Мидълтън Ели Сааб.

Пред хотела са забелязани Иван Лечев и Михаил Йосифов. Предполага се, че те също са били част от музикалната програма. Говори се, че младоженците сами са организирали сватбата, без да ползват услугите на професионалисти.

Другите гости, изловени на входа, бяха Александър Сано-Косъма със съпругата му Нели Атанасова, светският хроникьор Мон Дьо, диджей Теди Джорджо, архитект Калин Диков.

Сватбата беше съпътствана от няколко упорити слуха. Единият е, че Ива е получила годежен пръстен с диаманти за 15 000 евро. Другият е, че булката е минала под венчило бременна. Говори се, че Васил Божков е наел луксозно имение за 80 000 евро на Френската Ривиера за медения месец на младоженците.

източник: mignews.info

Leave a Comment