Лили Иванова мами публиката си с плейбек и на няколко места по време на концерта й в „Арена Армеец” е пяла върху запис.

Това заявиха в един глас музикални експерти, след като емблематичната изява на естрадната прима бе излъчена на Бъдни вечер по Би Ти Ви.

Специалисти се кълнат, че Лили Иванова е изпълнила изцяло на плейбек песента „Черната овца”. На много места си личало как поема дъх, а извивките продължавали да се чуват от уредбата. Освен това парчето звучало напълно идентично със записания в студио от Лили сингъл.

„Не е възможно за никой певец да повтори едно към едно, което и да е изпълнение. Все някъде ще се различават поне моментите, когато взима въздух, или продължителността на извивките. При Лили Иванова няма такова нещо и е ясно, че го е изпяла на плейбек”, обясняват музикални спецове.

Оперни колеги на примата пък заподозряха, че е ползвала запис в друго свое парче – „Камино”. Това е причината песента да бъде изрязана от концерта, който бе излъчен по Би Ти Ви по празниците. Присъствали на изявата й в „Арена Армеец” майстори на певческото изкуство отбелязват, че всички високи тонове са били на запис. Лили Иванова е покривала на микрофона само текста между припева, твърдят колегите й.

източник: razkritia.com

Leave a Comment