Фолк певицата Лияна отнесе и топмодела Синди Крауфорд. Красавицата обяви, че смята да разкрие тайните за красотата си в серия видеоуроци. Подобно на бившата топманекенка Лияна записа DVD видео, с което ще обучава всички желаещи да имат нейната фигура.

Решението си Лияна взела, след като нейни приятели я затрупали с въпроси, как се поддържа във форма. Една от най-желаните в поп фолка открай време се радва на шеметна фигура и минава за една от най-горещите красавици у нас, пише “БЛИЦ”.

Лияна, която е носителка на редица награди за перфектно тяло, признава, че се поддържа във форма с много бягане и часове тренировки във фитнес залата. Освен това бившата шампионка по плуване не пропуска случай да спортува. На море или на планина Лияна винаги е в движение, за да е в добра кондиция.

За видеото си, в което дава уроци по фитнес певицата споделя, че набляга най-вече на проблемните зони при жените. Тя представя серия от упражнения за талията, ханша и бедрата.

Феновете на фолк певицата твърдят, че тя е новата Синди Крауфорд, а според някои от тях Лиана тотално е засенчила световноизвестната манекенка. Преди години Синди буквално подлуди света, като пусна видео уроци с упражнения за стройна фигура.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment