Грандиозен скандал е на път да се разрази в Къщата на ВИП Брадър. Добрата стара максима, че на едно място не могат да съжителстват няколко красиви жени, за пореден път ще се окаже съвсем вярна. Особено когато едната от тях е с гаджето си, а другата не може да се сдържи да не се сваля на всичко живо от мъжки пол.

В случая става въпрос за Лияна и Златка Райкова. А ябълката на раздора ще се окаже Георги – половинката на плеймейтката. Оказа се, че певицата не е устояла на възможността да пофлиртува и с него. За целта чалгаджийката използва добре познатото на всички зрители оръжие – размотаване под носа на жертвата си с предизвикателни къси панталонки. Това естествено никак не се хареса на Русата Златка, която вбесена от наглото поведение на Лилито, се изгаври доста грубо с нея, имитирайки походката и поведението й. При това без изобщо да го крие от нея.

Подигравката с поведението й пък за пореден път накара Лияна да започне да се оплаква колко е неразбрана и как не прави нищо лошо. Слушател този път й беше социоложката Мира Радева, която дълбокомислено заключи, че Златка е реагирала по този начин само защото ревнува Георги. “Ти си красива, а те са от скоро заедно, нормално е да се чувства несигурна”, отбеляза Радева.

източник: kliuki.net

Leave a Comment