Лияна най-после събра смелост да попита Тервел защо е напревил онова абсолютно безмислено и неочаквано изявление, че няма нищо общо с нея. След като близо седмица тя къта дълбоко в душата си обидата и се държа напълно резервирано с боксьора, но не и враждебно, защото тя май просто не може да мрази, снощи го спипа в спалнята сам и го помоли за обяснение. Разбираш ли, питам те, защото между нас нямаше нищо, просто се закачахме, на теб ти беше приятно, на мен също и изведнъж това ненужно според мен изявление накара зрителите да си мислят, че сме правили кой знае какво тайно от камерите.
Тервел каза, че изявлението било нужно, но ще й обясни някой друг път, защото в момента ги наблюдават и слушат. Лили се разпали и каза, че в момента на речта му се обидила и даже реагирала, че иска да я изкара Лили Общата, но после размисила и се ядосала, че е реагирала така.


Не зная как са го дали навън, но ние с теб нямаме тук нищо интимно общо, нито пък вън можем да имаме, каза му певицата. Ти си имаш твой живот, аз си имам свой и тези два живота нямат пресечни точки. Ако някой навън смята, че после след предаването, ще се впуснем в някаква тайна връзка, дълбоко греши. Но аз не бих се обяснявала пред никого, защото това което зрителите виждат и това, коато ние правим, явно няма нищо общо с истината. Но не съм длъжна да давам на никого обяснения.
Аз пък даже бих го повторил. Бих повторил думите си, каза й Тервел. Но защо – погледна го с ужасени очи певицата. Защото трябваше да го направя, отговори загадъчно боксьорът. След което я погледна и внимателно допълни – направих го и заради теб.
Явно когато излезе за изпита си, той е чул, че Махмуд иска да я съди и я е защитил по този начин, но не й го каза и я остави в пълно недоумение.

източник: skandalno.net

Leave a Comment