Певицата не се свени да хапва попревтасала храна
Хранителните навици на фолкфурията Лияна възмутиха изтънчени примадони като Ирина Флорин и Мира Радева във ВИП Брадър. На седянка онзи ден двечките „пудри” не пропуснаха да поклюкарстват за съквартирантите си, като по традиция по-активната бе социоложката, чиято уста никога не млъква.

Мира шокира Ирина Флорин с извода, до който е стигнала, откакто е в Къщата на ВИП Брадър: „Наблюдавам я, че като отвори хладилника, яде най-старата храна. Може ли да се храни със сготвено на 3-4 дни, кажи ми! Та то вече не става за ядене” – коментира Мира хранителните навици на Лияна.
Дали нагъва помия, или не – това е без значение, ако става дума за фигурата на Лияна. Певицата слага и спортистите в Къщата в малкия си джоб. Изпълнителката прави по 150 коремни преси само за разгрявка, а за цял ден й се събират три подобни серии. Така Лияна успява да наброи почти 450 коремни преси с малки почивки между сериите. Именно в тях се крие тайната за стегнатия корем на певицата, на който не би завидяла може би единствено Черната Златка в Къщата.

източник: razkritia.com

Leave a Comment