От самото начало на шоуто ВИП Брадър, Лияна безспорно е сред най-обсъжданите съквартиранти. Певицата без свян флиртува с мъжете в Къщата, а поведението й набързо беше осъдено като фриволно и недопустимо. И макар самата изпълнителка да не спира да се оплаква, че не била лека жена, поведението й говори съвсем друго.
От kliuki.net видяхме, че само ден след като хора от екипа на предаването потвърдиха, че тя и Тервел май са стигнали съвсем до края и са се отдали на интимности, чалгажийката стори същото и с Мариян.

Редовни зрители издават, че след купона, на който Анелия покани манекена да се снима в неин клип, той и Лияна се усамотили в спалнята, на нейното легло. Това се е случило по време на живото излъчване от Къщата. Незнайно защо обаче точно в момента, в който Лияна и Мариян се пъхнали под завивките, от Нова преустановили излъчването.
Естествено, тези действия на медията вбесиха феновете. “Какво я крият, всички я разбраха каква е”, недоволстват зрителите. Любопитното е, че когато камерите все пак са се включили наживо сутринта след купона, Мариян все още е бил в леглото на певицата, заедно с нея. Какво се е случвало през нощта, можем само да гадаем. “Мариян се беше почерпил, изглеждаше като човек, който няма да й прости”, смеят се форумци.

източник: kliuki.net

Leave a Comment