Махленски скандал си спретнаха Лора Крумова и Ели Гигова.

Двете звезди буквално взривиха ефира тази сутрин. В навечерието на най-светлия християнски празник, двете красавици си съскаха жестоко. И възмутиха зрителите с поведението си.

Бременната Лора не можа да преглътне факта, че Гигова преди години я изгони от Нова. Скандалът започна още от началото, след като Ели направи комплимент на Лора за новото й студио. Водещата заяви, че няма да стане, с което даде да се разбере, че не смята да си дава мястото тв водещ.

Бременната водеща обаче продължи да се заяжда с Ели като не пропускаше да я унижава, твърдейки, че я подценяват заради известния й баща. А също така почти буквално заяви, че Гигова е глезена и капризна богата наследница, която получава всичко на готово.

“Не те познавам толкова добре, но ми се струва, че хем искаш да се занимаваш с нещо сериозно, хем от друга страна те влече към светското”, изцепи почти на финала Лора. Коментарът си тя направи по повод изказванията на Гигова, че се снима във „Фамилията“, продължава да се занимава с журналистика и също така работи и в политиката, пишат от lifestyle.bg.

Ели не издържа и я попита как си прави такива изводи. “Еми съдейки по гаджетата ти и снимките ти в списанията”, заяви Крумова.

Накрая Гигова не издържа и само състоянието на Лора спря двете да си спретнат бой в ефир. Въпреки това Гигова не пропусна да „зашлеви“ колежката си, като й припомни, че тя самата е имала далеч по-скандални изяви от нея преди време.

източник: kliuki.ws

Leave a Comment