Раздялата между Део и Лора не минава никак спокойно, напук на опитите и на двамата да се правят на приятели и да обясняват, че са се разбрали като възрастни хора. Щерката на фронтмена на „Сигнал“ Данчо Караджов не може да се примири, че блондинът толкова бързо я замени и отново е щастлив, а тя не може да си намери ново гадже.

Тя буквално е подлудила Део и го бомбардира денонощно с есемеси, научи „Всеки ден“. Певецът е пощурял от бившата си и се жалва пред приятели от тормоза ѝ: „Не знам как да я спра. Вече не издържам нито аз, нито Елена“, споделил Део.

Блондинката му пращала съобщения дори късно през нощта, когато се предполага, че той е с танцьорката от „Денсинг старс“. Лора също уж си намери нов партньор, но изглежда връзката ѝ с него е просто напук и не е влюбена, заради което не се спирала да прави всичко възможно, за да тормози Део. Тя си намирала и всякакви поводи да се вижда с блондина, и то в присъствието на Елена.

„Все измисля нещо, което е забравила при Део, или нещо, което иска да ѝ върне. Даже се заяжда коя мебел е нейна, кой предмет, разправя се с него за всякакви дреболии, измисля си поводи да се чуват всеки ден“, сподели приятел на перхидролкото.

Той пък напълно е съсипан от тормоза, защото се чувствал постоянно виновен заради това, че има нова връзка. В същото време и на Елена не ѝ било приятно, че Део още се вижда с бившата и постоянно проверявала къде е и какво прави.

източник: lifestyle.bg

Leave a Comment